Labels

Monday, 18 June 2012

blog kak atin

assalammualaikum
haa..niela blog kakak yang ex-student UUM tue, please click here yaa . alaaa, yang nana duk cerita kat entri sebelum nie. comel kan baby diorang?. bacalah kisah dan pengalaman kakak nie. gerenti melelehlaaa.
apa yang nana suka tentang kisah yang kak atin nie kongsikan
1) bercinta selepas nikah
2) layanan suaminya yang penuh kasih sayang. pssttt ; susah dah nak jumpa sekarang nie. manis jek. teruskan dengan memberi layanan yang sebegitu kepada kak atin ye encik aizat!!!..
3) salah satu gambar baby (anak kak atin dan abg aizat) yang mirip seseorang yang nana pernah sayangi dulu. ahaaa! siapakah??.
4) pengalaman bersalin yang menambahkan pengetahuan nana sekaligus memberi keinsafan kepada nana supaya lebih menghargai mak dan ayah nana. terima kasih kak.
5) blok yang tak dipenuhi dengan iklan semata. buat semak mata memandang je. nak membaca pon tak boleh nak fokus. tak suka!!
6) takde nak kecoh-kecoh cerita tentang orang sana dan orang sini. jugak tak keterlaluan dalam berkongsikan kisah hidup beliau. biasa-biasa aja. faham tak maksud nana??..haha. nana SS a.k.a Syok Sendiri  pulak.
oklaa..abes daa.. babai
nana rahim